SOBRE NOSALTRES

ARIQUS  · ALLOTJAMENT RURAL BANYOLES · 1571

En Ariqus podran gaudir dels nostres 3 edificis que daten del segle XVI totalment restaurats, amb capacitat per 38 persones, que conserven l'esperit original de l'època, que li permetran gaudir del seu encant únic en la seva estada.

El Mas Ferrer / 1571

Masia amb capacitat per 21 persones a 2 nivells.

 

Cal Tià

Antiga Maçoneria amb capacitat per 7 persones a 2 nivells.

Cal Roc

Antiga Caballerissa amb capacitat per 4 persones a 2 nivells.

ARIQUS DESDE L'AIRE

Una experiència única

Totes les edificacions són de pedra amb sostres de teula mediterrània i estructura de bigues de fustes nobles, íntegrament rehabilitat, respectant el mobiliari original però alhora incorporant tots els elements de confort actuals.

El conjunt va ser construït per Jaume Ferrer de Fontcoberta, que havia obtingut el privilegi de generositat per part de Fernando el Catòlic en 1486 i amb aquest mateix esperit, l'actual propietari posa a la seva disposició aquest històric emplaçament perquè gaudeixin d'aquest petit paradís, lluny del món i del soroll, sentint-se per uns dies en un marc únic.

ARIQUS

Entorn

Donat l'entorn privilegiat on està situat el conjunt, podran gaudir durant la seva estada, de magnifiques vistes, així com agradables excursions a peu o amb bicicleta per descobrir camins que els portaran a estanys, llacunes i miradors que es troben a la zona.

ARIQUS

Els nostres Serveis

En les nostres instal·lacions podran gaudir de dies de descans en família o amb amics, així com celebrar reunions familiars o organitzar esdeveniments corporatius.

Turisme Rural

Ideal per a caps de setmana i períodes vacionals.

 

Esdeveniments familiars

Organitzem qualsevol tipus d'esdeveniment familiar: noces, comunions, aniversaris..

Esdeveniments coorporatius

Podem celebrar esdeveniments corporatius amb capacitat per 24 a 40 persones.